Blog

Ramazan Bayramı Çalışma Saatlerimiz

Değerli müşterilerimiz, Ramazan Bayramı'nda mağazalarımızın çalışma saatleri şu şekilde olacaktır: 10 Nisan Çarşamba (Bayramın 1. Günü) Çeşme, Özdere ve Urla mağazalarımız 10.00 - 21.30 saatlerinde açık, Diğer tüm mağazalarımız kapalı olacaktır. 11-12 Nisan Perşembe ve Cuma Günü (Bayramın 2. ve 3. Günü)  Tüm mağazalarımız 10.00 - 21.30 saatleri arasında açık olacaktır.

Gürmar Kazım Dirik Şubesi Kapılarını Açtı: Kalitenin Yeni Adresi Bornova’da

Gürmar Market, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı ve kaliteli ürün yelpazesi ile mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Gürmar ailesi, 19 Mart Salı günü, en yeni mağazası Gürmar Kazım Dirik'in açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Mağazanın açılışı, çok sayıda davetli tarafından büyük ilgi gördü. Açılış, saat 13:00'te, Gürmar Yönetim Kurulu Başkanı Veli Gürler ve misafirler ile birlikte kesilen açılış kurdelesiyle gerçekleşti. Veli Gürler, yaptığı konuşmada, Gürmar olarak müşteri memnuniyetine verdikleri önemi vurgulayarak, ”yüzde yüz müşteri memnuniyeti" ilkesiyle hizmet verdiklerini belirtti. Gürler, "Ulukent mağazamızın ardından, Kazım Dirik şubemizle de ekonomiye ve istihdama olan katkımızı sürdürüyor, daha fazla müşterimize kaliteli ve taze ürünler sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Gürmar Kazım Dirik mağazası, modern tasarımı, geniş ve ferah alışveriş alanları ile dikkat çekiyor. Taze gıda ürünlerinden günlük tüketim malzemelerine, organik ürünlerden kişisel…

Gürmar Kazım Dirik Şubesi Açılışa Hazır!

Büyüyen ailemizin en yeni üyesi olan Gürmar Kazım Dirik mağazamızın açılışının heyecanını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bornova'nın kalbinde, alışveriş deneyiminizi en üst düzeye çıkaracak modern tasarımı ve geniş ürün yelpazesi ile 19 Mart Salı günü saat 13:00'te kapılarını açıyoruz. Adres: Kazım Dirik, 364/1. Sokak No:9/K Bornova / İzmir Açılış günümüzde siz değerli müşterilerimize özel indirimler, sürpriz hediyeler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Açılışa özel etkinliklerimizde, fırsatı bulacaksınız. Gürmar olarak, her zaman en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Yeni şubemizde de taze meyve ve sebzelerden, günlük tüketim malzemelerine, organik ürünlerden, kişisel bakım ve ev gereçlerine kadar geniş bir ürün yelpazesini sizlerle buluşturmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazım Dirik şubemiz, alışveriş deneyiminizi keyifli ve konforlu hale getirmek için tasarlandı. Geniş ve ferah alışveriş alanlarımız, kolay ürün erişimi ve müşteri memnuniyeti odaklı…

Gürmar Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu

Gürmar Futbol Takımımız galibiyetlere ve şampiyonluklara ara vermeden devam ediyor. Antalya’da düzenlenen Misli.com Golden League Türkiye Şampiyonası’nda Gürmar Futbol Takımımız Türkiye şampiyonu oldu. Gürmar Futbol Takımımız 2021-2022-2023 yıllarında üst üste 3 kez İzmir şampiyonu olduktan sonra Euro Business Cup 2023 Avrupa Şampiyonası'nda son 4’e kalan ilk ve tek Türk takımı oldu. Bu başarıları ile Moldova’da düzenlenecek olan Socca Cup Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye’yi Türk milli formasıyla temsil edecek tek Türk takımı olmaya hak kazandı. Türkiye Şampiyonu olan Gürmar Futbol Takımımızın yeni hedefi 2024 Avrupa şampiyonu olmak. Takımımızı başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Gürmar Ailesi Büyüyor: Yeni Mağazamız Ulukent’te Açıldı!

Gürmar ailesi olarak, büyüme yolculuğumuzda yeni bir kilometre taşını daha geride bırakmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. İzmir'in en sevilen marketler zinciri olarak, 30. şubemizi Ulukent, Menemen'de açmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Bu özel açılış, Gürmar için Menemen'deki ilk adımımız olma özelliğini taşıyor ve bizim için büyük bir önem arz ediyor. (daha&helliip;)

Gürmar Şirinyer Mağazamız Kapandı

Değerli Gürmar Müşterileri, Gürmar ailesi olarak, Şirinyer mağazamızın yolculuğuna bir son verdiğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Geçtiğimiz dönemde yaşanan deprem nedeniyle mağazamızın yer aldığı bina hasar görmüş ve yıkım kararı alınmıştır. (daha&helliip;)